Skip to main content

Peter Gillis dreigt zijn vakantieparken te verliezen nu zijn horecavergunningen op zijn parken worden geweigerd of onderwerp van onderzoek zijn omdat er een ‘ernstig gevaar’ bestaat dat Gillis de vergunning misbruikt voor criminele doeleinden.

Jacht geopend

“De gemeenten Asten, Cranendonck, Loon op Zand, Terneuzen en Valkenswaard zouden gezamenlijk de aanval hebben geopend op Gillis. Dit zou zijn omdatOostappen Groep de regels overtreedt in zijn parken”, schrijft het Eindhovens Dagblad (ED).

Vergunningen

Vijf gemeenten zijn er na onderzoek achtergekomen dat Peter Gillis geen horeca-vergunning kan krijgen voor Slot Cranendonck-park in Soerendonk. Volgens het bureau dat de aanvragen bekijkt, is er een groot gevaar dat hij zijn vergunning misbruikt. De gemeenten Asten en Valkenswaard zullen binnenkort waarschijnlijk zijn vergunningen intrekken.

Fraude en illegale huisvest

Gillis zou al zo’n 4 jaar scherp in de gaten worden voor ondermijningsonderzoek waarin politie, Openbaar Ministerie, FIOD, Belastingdienst en Nederlandse Arbeidsinspectie samen werken. In 2019 vielen de autoriteiten binnen op het hoofdkantoor van Oostappen Groep en vier parken, Gillis werd namelijk verdacht van fraude en het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten.

Volgens de vijf burgemeesters uit Brabant en Zeeland, waar Gillis parken heeft of had, laat hij zijn parken verloederen, overtreedt hij regels en maakt misbruik van arbeidsmigranten en andere kwetsbare doelgroepen.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Hollywood Huizen

Leave a Reply