Skip to main content

Massa is Kassa ster Peter Gillis is al een tijdje bezig met afvallen, dat liet hij steeds zien op zijn social media kanalen. Nu deelt hij een nieuwe update over de hoeveelheid kilo’s en deze is indrukwekkend.

Peter Gillis afvallen

Peter blijk al heel wat kilo’s te zijn kwijt geraakt. 27 maar liefst. Hij laat dan ook trots een foto zien, waarop hij het resultaat van het gewichtsverlies op zijn lichaam toont. Peter meldt erbij  “Hatseflats! Door het volgen van een strak dieet en meer te bewegen, vliegen de kilo’s er weer af! Ik ben tot nu toe al 27kg afgevallen. Daar word ik nou foxwild van!”

Toont lichaam

Peter krijgt natuurlijk vele complimenten, maar er is ook twijfel bij sommige volgers. Een volger wil bewijs zien op de weegschaal: “Topper. Ik wil de weegschaal zien. Vertrouwen is goed controleren is beter,” 

Hieronder de beelden:

https://www.instagram.com/p/CsGSubmrXUP/

Peter heeft onlangs aan Shownieuws laten weten dat hij en Nicol als maatjes uit elkaar gingen, maar dat inmiddels verwaterd is. “Iedereen gaat zijn eigen gang”, zei hij. “Nicol die gaat haar eigen gang en dat is prima. Die is 33 jaar, die zal best weten wat ze doet. En ik ga ook mijn eigen gang, dus nee, op dit moment spreek ik haar niet.”

via Shownieuws, IG

Leave a Reply