Politie zet agent op non-actief die Lil Kleine info lekt aan Juice-kanaal!

Politie Amsterdam grijpt in nadat een collega informatie over Lil Kleine zou hebben gelekt naar een juicekanaal. Veiligheid, Integriteit en Klachten-afdeling is een onderzoek gestart.

Agent op non-actief

Het zou gaan om een Snapchat gesprek toen Lil Kleine vast zat, dat werd gedeeld met het juice kanaal. In screens van dit gesprek zou de agent hebben omschreven hoe hij zich zou voelen in de cel.

Lil Kleine info lek

Te lezen was o.a. ,,Hij zit vast waar ik werk. Hij zegt dat hij spijt heeft en ik denk dat hij niet wil eten omdat hij ander eten gewend is.”

Politie

“Het is inmiddels duidelijk dat de informatie in de snapchat-conversatie afkomstig is van een politiemedewerker uit Amsterdam”, aldus een woordvoerder van politie Amsterdam aan Shownieuws. “Het onderzoek wordt uitgevoerd door de afdeling Veiligheid Integriteit en Klachten (VIK) en is nog bezig. Hangende het onderzoek is deze politiemedewerker niet werkzaam in zijn huidige functie.”

De woordvoerder wil echter niet zeggen of het om de vermoedelijke snapchat screens gaat en of deze gelekt zouden zijn. “Het betreft informatie over de rapper, die in maart vastzat op verdenking van mishandeling van Jamie Vaes.”

Hieronder screens en beelden:

Bron: AD, Instagram, Kijk