Skip to main content

Politie doet een oproep. Er circuleren heftige beelden op social media van een mishandeling op station Bijlmer Arena. Eerder werd er opgeroepen, om de beelden verder niet te delen. Alleen kiezen ze toch voor een andere aanpak en delen beelden van de daders.

Mishandeling

Op de beelden is te zien, dat er een groep jongeren, een man, een aantal schoppen tegen het hoofd verkopen. Vervolgens wordt de man op het spoor geduwd. Wat zich vooraf heeft afgespeeld is niet duidelijk. Er gaan verschillende verhalen rond op social media. Echter, is dit nog niet bevestigd of die kloppen. Wel ziet de politie dit als poging van doodslag.

Beveiligingsbeelden

Er wordt gezocht naar betrokken en delen beveiligingsbeelden. De jongeren zijn onherkenbaar gemaakt vanwege hun leeftijd. Er wordt opgeroepen om zich te melden. Mocht dit niet geval zijn, dan zullen zij, alsnog herkenbaar in beeld worden gebracht. Op de beelden is te zien, dat de groep in en rondom het station staan.

Slachtoffer onbekend

Het is nog niet duidelijk, wie het slachtoffer is, van de vechtpartij en waar hij zich op dit moment bevindt. De politie heefteen oproep gedaan om zich te melden.

Bekijk de beelden hier:

Bron: VKMAG

Leave a Reply