Skip to main content

Pommeline en Fabrizio begonnen hun deelname aan Temptation Island VIPS als het absolute droomkoppel, waarvan niemand dacht dat ze het programma niet gingen overleven. Het liep echter allemaal anders. Pommeline lijkt inmiddels echter een nieuwe liefde hebben gevonden!

Toen de liefde tussen Pommeline en Fabrizo opbloeide, werden ze door veel fans gezien als ‘a match made in haven’ en toen het koppel aangaf te wilde gaan trouwen, had niemand ooit gedacht dat Temptation de twee uit elkaar zou kunnen drijven. Fabrizio bleek echter niet de ideale schoonzoon te zijn die iedereen dacht.

Fans kozen dan ook massaal de kant van Pommeline, toen hun verloving aan diggelen ging. Onlangs liet ze al haar Fabrizio-tattoo verwijderen en de Vlaamse blondine lijkt inmiddels echter nieuwe liefde te hebben gevonden. Op social media is ze de laatste tijd namelijk volop te zien met ene Levi Murillo. Op de Instagram is onder andere te zien hoe de Belg in Pommeline’s bed ligt met haar hondjes. Op zijn beurt staat op zijn pagina de letter ‘P’. gevold door een hartje.

Pommeline
Pommeline

Leave a Reply