Skip to main content

Verslaggever Tom Olthof ging verhaal halen bij een ‘horrorfokker’ maar dit werd niet gewaardeerd. Dit moest hij bekopen met een paar rake klappen. Hij was genoodzaakt om de benen te nemen.

Hondenfokker

Er zijn meerdere klachten gekomen over Jan en zijn hondenfokkerij. De man uit Eersel moest van de rechter zijn zaak sluiten. Alleen heeft hij hier lak aan en gaat gewoon door met malafide praktijken.

Tom dacht even een bezoekje te brengen aan Jan, de hondenfokker, om vervolgens een kop koffie te drinken maar dit liep anders. “Laten we even eerlijk zijn, waar ben je mee bezig?”, vraagt Tom. De hondenfokker ziet de camera en de sfeer slaat volledig om. Hij begint rake klappen uit te delen aan de Powned verslaggever.

Hij was genoodzaakt om de benen te nemen. De boze hondenfokker komt hen achterna en begint met de microfoon, de auto te beuken.

Kritiek

Na de kritiek op de ‘horrorfokker’ krijgt ook PowNed op hun dak. “Dat jullie Dennis hebben laten gaan is echt het grootste verlies ooit van PowNews, Dennis had dit echt beter aangepakt”, laat een volger weten. Andere kijkers laten weten om Dennis terug te halen naar het programma.

Bekijk de beelden vanaf 5:00 hier:

Comments

Bron: Roddelpraat

Leave a Reply