Prinses Amalia-lookalike gaat totaal viral op social media

prinses Amalia-lookalike

Een perfecte prinses Amalia-lookalike is momenteel keihard social media aan het veroveren. Het meisje maakte enkele geleden niets vermoedend een TikTok account en ging tot haar eigen verbazing ineens viral.

Anne-Roos Schilder postte een aantal video’s op TikTok, waarna de comments over de gelijkenis met onze kroonprinses binnen stroomden. “Ik die een doodgewone TikTok plaats en dan heel Nederland die in mijn comments zegt dat ik op prinses Amalia lijk”, schrijft Anne-Roos bij een van de video’s.

Ze is inmiddels zo populair geworden, dat ze zelfs een beetje gek begint te worden van alle volgverzoeken die ze krijgt. ‘Geen idee hoe mensen mn account überhaupt vinden maar pls stop ik heb om de seconde een melding van een volgverzoek’, schrijft ze dan ook bij een video waarin ze mensen oproept hiermee te stoppen.

Misschien kan Anne-Roos ooit wel aan het werk als dubbelganger van Amalia, om saaie plechtigheden bij te wonen wanneer ze zelf geen zin heeft! Misschien een ideetje om even een open sollicitatie te sturen naar Rijksvoorlichtingsdienst Anne-Roos?

Check de perfecte prinses Amalia-lookalike hier:

@anneroosschilder

the only right way to use this sound ##fyp

♬ original sound – rayven💖
@anneroosschilder

Antwoorden aan @mostcringechildontiktok ik snap dat sommige mensen het zien maar het valt wel mee hahaha

♬ origineel geluid – anneroosschilder

Bron & beeld: Shownieuws, Grazia, TikTok

De echte Amalia zal zich financieel nooit zorgen hoeven te maken:

prinses Amalia-lookalike