Promes ontkent heftig ‘Ripdeal verhaal OM’ “Wat krijgen we nou?”

Quincy Promes heeft gereageerd op de heftige onthullingen van het OM. Promes werd namelijk gelinkt aan een rip deal van 400 kilo coke. Hij is verbaasd en ontkent.

Het Openbaar Ministerie meldt via het Team Criminele Inlichtingen (TCI) dat de voetballer/rapper een betaling van 250.000 euro zou hebben gedaan aan drugshandelaar Piet Wortel. Dit zou hebben plaatsgevonden in 2019, toen hij speler was van Ajax.

Quincy reageert nu via zijn advocaat in Het Parool: “Mijn cliënt viel bijna van zijn stoel toen hij het hoorde. Hij had echt zoiets van: Wat krijgen we nou? Het is onzin. Op basis van welke informatie wordt dit nu naar buiten gebracht?” 

Promes zou Piet Wortel niet eens kennen: “Mijn cliënt kent meneer Wortel geeneens. Ze hebben nooit contact gehad en ze hebben nooit gebeld. Ze hebben nooit koffie gedronken met elkaar. Dat zo’n bericht dan zo naar buiten wordt gebracht, schaadt mijn cliënt echt enorm.

Als het OM zoiets tijdens zitting naar voren brengt, denkt iedereen: ‘Het zal wel kloppen’. Als hij een transfer kan maken naar een andere club, zullen ze zich wel twee keer bedenken nu. Mijn cliënt is al kwetsbaar omdat hij verdachte is in een andere zaak.”

Hieronder alle info:

Via Parool, AD, Youtube