Amerikaanse knokploeg ‘Proud Boys’ valt BLM-demonstranten aan

Proud Boys

Het lijkt nu echt oorlog in Amerika: een nieuwe groep komt keihard op tegen de Black Lives Matter-beweging. Een knokploeg die zichzelf ‘Proud Boys’ noemt,is het geweld en de plunderingen zat en nemen op z’n Amerikaans wraak: door het gevecht aan te gaan. En dat loopt behoorlijk uit de hand, zo is te zien op onderstaande video.

De afgelopen maanden staat het nieuws vol met BLM-demonstraties tegen politiegeweld in de VS. Op zich een goed initiatief, maar helaas lopen de protesten soms flink uit de hand. Zo worden er winkels gesloopt, wordt er geweld gebruikt en laten de BLM-betogers een spoor van vernieling achter.

Proud Boys

Een nieuwe groep, die zichzelf de ‘Proud Boys’ noemt, heeft het helemaal gehad met de plunderingen. Ze besluiten het heft in eigen handen te nemen en vallen de BLM-demonstranten aan. Maar dat gaat helemaal verkeerd…

Situatie loopt compleet uit de hand.

Op onderstaande video is te zien dat de groep een ongewapende BLM-demonstrant aanvalt. De jongen ziet er totaal ongevaarlijk uit, zeker niet alsof hij net een winkel in de fik heeft gestoken. Weinig reden om hem aan te vallen dus en zo denkt de politie er blijkbaar ook over. Als ze ingrijpen, loopt de situatie compleet uit de hand.

Bekijk de heftige beelden van de Proud Boys die BLM-demonstranten aanvallen hier:

Bron: Clint

Lees ook: