Skip to main content

Qucee weet ons telkens weer te verbazen met zijn hilarische content. Zoals velen misschien wel weten is de YouTuber dol op een goede Quarter Pounder en die liefde zit zo diep dat hij zelfs het wereldrecord Quarter Pounder(menu) eten heeft geprobeerd te verbreken. 

Record’s McDonald’s

Momenteel zijn er veel records die te overtreffen zijn als het gaat om het met snelheid eten van een McDonald’s gerecht. Zo staat het wereldrecord voor het eten van een Happy Meal momenteel op 15,22 seconden, het record voor 20 Nuggets eten staat op 1 minuut en 5 seconden. En het record voor het eten van een Quarter Pounder menu op 44,69 seconden, wat betekent dat Q het recordnet niet heeft kunnen verbreken.

Eetwedstrijd

In de nieuwe aflevering op Kleine John is te zien hoe John, Chatmo en Qucee samen langs de Mcdonald’s gaan. Samen gaan ze de strijd aan om erachter te komen wie het allereerst een Quarter Pounder menu weet weg te werken. Chatmo had het menu na ongeveer 5 minuten op, Kleine John had 3 minuten en 25 seconden nodig. Maar wanneer Qucee aan de beurt is kan het échte werk beginnen.

Bekijk de beelden hieronder

Leave a Reply