Rachel Hazes eist verbod op ‘gecremeerde kroket’ belediging! Yvonne’s advocaat reageert

De rechtszaak tussen Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer is op dit moment bezig. Rachel vindt dat haar schade is toegebracht door het lekken van een brief van André.

Yvonne’s spionnen melden dat Rachel de brief heeft uitgelekt maar dat ontkent de moeder van André. Ook de term ‘gecremeerde kroket’ komt ter sprake, Rachel eist een verbod.

Yvonne: “Voor het weekend ontvingen we nog een extra sommatie. Deze zal ook vandaag in de rechtbank behandeld worden. Ik mag Friedel geen gecremeerde kroket meer noemen. 🤣” “Het refereert naar de dood en dat wordt als pijnlijk ervaren. Ik schaam me oprecht dat we het in de rechtbank over de betekenis van een ‘gecremeerde kroket’ moeten gaan hebben.”

Yvonne’s advocaat zegt er over: ,,Het is een term die niet door Coldeweijer is bedacht, maar door het publiek. Het is een vorm van amusement & satire. Coldeweijer levert een soort cabaret rond het brengen van haar juice.”

Rachel’s advocaat verdedigt met: “Je mag prikkelen in het algemeen, maar dit is het bewust kwetsen van mevrouw Hazes en ze dienen geen enkel doel. Onnodig grieven is onrechtmatig.”

Hieronder enkele van de live tweets: