Rachel Hazes sleept Yvonne Coldeweijer voor rechter na versturen brief?!

Rachel Hazes

Yvonne Coldeweijer heeft weer een rechtzaak aan haar broek hangen. De roddelkoningin is al niet op goede voet met deze familie en wordt nu dus door Rachel voor de rechter gesleept.

Brief

Yvonne heeft opnieuw een video gepubliceerd waarin ze keihard uithaalt naar Rachel Hazes. Eind november moest zij die van haar kanaal halen na een sommatie.

“Enkele weken geleden ben ik door de advocaat van Rachel gesommeerd deze offline te halen, omdat deze zogenaamd op leugens berust. Na een aantal weken kan ik niet anders dan concluderen dat ik wederom gelijk heb en dat er, sinds ik de brief heb ontvangen, geen enkel contact is tussen André en zijn moeder. We hebben de waarheid zelf kunnen aanschouwen en ik zal me daarom ook niet laten intimideren”, aldus Coldeweijer.

Voor de rechter

Rachel Hazes lijkt het nu helemaal te hebben gehad en lijkt haar nu toch echt voor de rechter te slepen. Dit laat Yvonne via haar kanaal weten. “It’s happening”, laat ze weten. Hiermee lijkt ze te bevestigen dat dit wordt uitgevochten in de rechtbank.

Bekijk het verhaal hier:

Rachel Hazes

Bron: @lifeofyvonne