Skip to main content

Rapper 6ix9ine, eigenlijk Tekashi 6ix9ine, is gisteravond door een groep mannen opgewacht en in elkaar geslagen. Het heftige incident vond plaats in de sauna van de sportschool. Normaal gesproken heeft de rapper beveiliging bij zich, maar deze avond was dat helaas niet zo.

Tekashi 6ix9ine in elkaar geslagen

De artiest wordt vaker bedreigd. Hij kreeg minder tijd in de gevangenis door te getuigen tegen andere leden van de gang waar hij in zat. Veel mensen noemen hem een snitch (verrader). Daarom vinden ze dat hij het verdient om een pak slaag te krijgen, of erger. Een van de namen die hij gaf als ze vroegen om mede gangleden die criminele dingen deden, was Cardi B.

Het feit dat hij zelfs superster Cardi B erbij durfde te lappen, maakte hem nog minder populair. Het is dan ook niet de eerste keer dat de artiest in elkaar is geslagen.

In de video is te zien hoe de mannen hem trappen en slaan. Later loopt hij weg in wat lijkt op alleen een boxershort. Op het eind zegt degene die filmt nog even dat hij eigenlijk fan is van 6ix9ine, maar dat hoeft de rapper natuurlijk niet meer te horen.

6ix9ine naar het ziekenhuis

De rapper moest voor zijn verwondingen naar het ziekenhuis. Tot zover is er nog geen nieuws over hoe het met hem gaat.

Bekijk de beelden hieronder:

!Waarchuwing: Schokkende beelden van geweld!

6ix9ine
6ix9ine
6ix9ine

Bron: Instagram

Leave a Reply