Jebroer gespot op lockdown-feestje in Den Haag! Reageert op ophef! (Video)

Rapper Jebroer is woensdagavond gespot op het beruchte lockdown-feestje in Den Haag. De rapper, die meedeed aan #ikdoenietmeermee, werd gefilmd terwijl hij aan het feesten was en dat riep enorm veel kritiek op. Toch noemt de rapper alle ophef overdreven; volgens hem zijn de beelden ‘enorm opgeblazen en een momentopname’.

Na de aankondiging van de lockdown, werd er in Den Haag flink feest gevierd. Op het terras van café Luden ging een grote groep mensen helemaal los. Veel Nederlanders waren woest op de feestgangers en ook minister Grapperhaus liet weten ‘verbijsterd’ te zijn.

Feestje brak voor zijn neus uit

Uit nieuwe beelden blijkt dat Jebroer ook op het feest aanwezig was. Maar volgens zijn woordvoerder heeft de rapper níks met het feestje te maken gehad; het brak gewoon voor zijn neus uit. ‘Daar heeft hij helemaal niks mee te maken. Tim stond daar op dat moment en blijkbaar heeft iemand hem gefilmd’, aldus zijn woordvoerder. ‘Die beelden worden nu op internet verspreid, en dat is spijtig. Het was een momentopname. En dat wordt nu enorm opgeblazen.’

Afstand van alle ophef

Ook laat Jebroer’s woordvoerder weten dat de rapper afstand neemt van alle ophef rondom het feestje. ‘Tim is een bekende gast van Luden en wilde in deze pittige tijden de eigenaar een hart onder de riem steken.’ Volgens de rapper deed de eigenaar, John Prins, er alles aan om het feestje te stoppen.

Bekijk de beelden:

Bron: RTL Boulevard, Twitter

Lees ook: