Rapper JoeyAK groot geld bedrag wordt in beslag genomen op Schiphol! “Deze mensen zijn harteloos”

Rapper JoeyAK

Rapper JoeyAK deelt zojuist op social media dat er een groot bedrag op Schiphol in beslag genomen door de douane. Hij is door hen apart genomen en zijn ingelicht dat er een bedrag van €6100 in zijn koffer is gevonden.

In beslag genomen

In de video is te horen dat de douane uitlegt dat het bedrag van 6100 euro in beslag wordt genomen. Rapper JoeyAK legt uit dat hij reist met een geldbedrag omdat hij voor een begrafenis zou betalen. De rapper is hier duidelijk niet blij mee en deelt zijn ontevredenheid met zijn volgers. “(…). Het moment dat ik wil vertrekken pakken ze me geld af. Zelfs geld wat ik had voor die begrafenis. Ze laten mij met €0,- achter”, schrijft hij in de caption.

Hij laat weten dat hij de mensen harteloos en zielloos vindt. De douane laat nog weten dat de rechter uiteindelijk bepaalt wat er met het geld wordt gedaan.

Suriname

Uiteindelijk is JoeyAK aangekomen in Suriname. Hij doet daar opnieuw zijn verhaal in zijn stories. . “Helemaal van te voren aangegeven, begrafenis, moeder heeft hulp nodig, al die dingen zijn gewoon aangegeven.”, vertelt hij. Hij zou geen geld hebben om drinken te kunnen kopen. “Die mensen lieten me met 0,- in die plane niet eens een drinken kon ik kopen. Begrafenis, ga maar kijken hoe je die gaat betalen.”

Zijn volgers gaven na het verhaal aan dat hij een Tikkie moest sturen, zodat hij naar de kapper kon. Hij laat weten dat zijn bankrekening is bevroren.

Bekijk de beelden hier

Bron: Puna