Rapper PNB Rock doodgeschoten tijdens gewelddadige overval

PNB ROCK

Rapper PNB Rock is overleden tijdens een brute overval. De rapper was aan het eten met zijn vriendin bij Roscoe’s Chicken en Waffles toen hij werd neergeschoten. Verschillende bronnen laten weten dat de verdachten hem zouden willen beroven.

Overval

Na de gewelddadige overval gingen er beelden rond op social media. Hierin was te zien hoe rapper PNB Rock voor zijn leven vocht. De persoon die de beelden heeft gemaakt, zou hebben verklaard dat het om een uit de hand gelopen overval ging.

Overleden in het ziekenhuis

Na de schietpartij werd hij met spoed in kritieke toestand overbracht naar het ziekenhuis. Maar het mocht niet meer baten. De rapper overleed om 30-jarige leeftijd. De verdachten zijn nog steeds voortvluchtig. De politie start een onderzoek door middel van bewakingscamera’s.

Laatste beelden

Eerder plaatste de rapper nog zijn laatste beelden, waarin was te zien dat hij heel veel sieraden om had. Vervolgens heeft zijn vriendin, Steph Subounheuang de exacte locatie gedeeld. Hierdoor heeft zij veel kritiek ontstaan. De Hiphop industrie reageert geschokt.

Bekijk de video hier:

Bekijk ook deze video:

Bron: Puna