Skip to main content

K1 legend Remy Bonjasky overweegt een terugkeer en heeft in een interview vertelt dat hij zijn handschoenen per direct weer aantrekt als Badr Hari hem uitdaagt! Remy is ongeslagen tegen Badr in 2 wedstrijden! Maar hij zegt ook dat hij ze beiden aankan en dus ook tegen Rico Verhoeven zou willen boksen.

Hij was te gast bij Ziggo Sport om te praten over de grote fight komende zaterdag. Hij noemde het o.a. een verrassing als Rico zou winnen van Badr en is vol overtuigd dat Badr zal winnen: ‘Ik vind Rico een topvechter. Voor de persconferentie dacht ik echt: Rico gaat het helemaal maken. Tijdens de persconferentie zag ik hem helemaal klein worden. Ik dacht van: dat gaat niet goed. Ik had een beetje het gevoel dat hij een beetje spijt had van het feit dat hij Badri hier aan tafel heeft uitgedaagd.’

Bekijk het interview hieronder:

https://youtu.be/K5UHkoAMkt8

Leave a Reply