Rene van der Gijp zou zich zorgen maken om Johan Derksen!

Rene van de Grijp

Johan Derksen en de mannen van Vandaag Inside zijn de afgelopen dagen flink onder vuur geweest. Hij weigerde excuses te maken na zijn kaars-verhaal. Hierdoor besloten de mannen om de handdoek in de ring te gooien. Van der Gijp vertelt dat hij zich zorgen maakt om Derksen en doet een boekje open.

Johan Derksen

De presentator verloor die ene na de andere show. Hij hoopt dat Johan Derksen zijn leven weer kan opppakken. “Hij is door zoveel organisaties de wacht aangezegd, ik heb Johan nog nooit van mijn leven zo aangeslagen gezien. Ik heb gezegd: ga lekker met je hond wandelen, eet eens iets anders dan bruine boterhammen met kaas en ga naar een restaurant. Ik maak me wel zorgen dat hij nu als zo’n paria wordt neergezet.”, vertelt hij.

‘Verzonnen verhaal’

Van der Gijp verklaart zelfs dat het een verzonnen verhaal is.  “In het ’onderbroekenlol in kantines-circuit’ heb ik dit al dertig keer keer voorbij horen komen in allerlei weergaves. Elke keer dacht ik: het is gewoon niet waar. De keeper van Veendam zegt dat het niet waar is. Dus het OM gaat op zoek naar iemand die er niet is.”, vertelt hij.

Vandaag Inside

Het programma vandaag Inside kwam onder vuur te staan na de uitspraken van Johan Derksen. Ook René kwam onder vuur te liggen nadat hij erom moest lachen. Hier heeft hij geen spijt van. Hij haalt ook uit naar Paul Römer, die hun programma van de buis haalde.

“Een terugkeer met het WK? Nee joh, ik ben klaar met die tv-mannetjes. Laat gaan, ik kan ze missen als kiespijn. Dan zou ik eerder iets online willen doen, niet meer dat gestress met die omroepen.

Bekijk de video hier

Bron: Parra