Rico Verhoeven en Badr Hari dit jaar voor derde keer de ring in!

Rico Verhoeven Badr Hari

Het hing eigenlijk al sinds de afloop van Collission 2 in de lucht maar nu is het officieel: Glory heeft aangekondigd dat Rico Verhoeven en Badr Hari dit jaar voor de derde keer de ring instappen!

Het gevecht zou plaats moeten vinden in december van dit jaar, en vindt plaats tijdens een groot evenement dat op televisie zal worden uigezonden, zo meldt De Telegraaf donderdagochtend. Waar dit evenement zal plaatsvinden en of er ook publiek in de zaal aanwezig mag zijn, is nog onduidelijk ivm de geldende coronamaatregelen op dat moment.

Ook wil Glory nog niet bevestigen of het gevecht ook om de wereldtitel zal gaan. Dit heeft ermee te maken dat Jamal Ben Saddik eerder al een titelgevecht werd beloofd tegen Verhoeven.

Hari en Verhoeven stonden twee keer tegenover elkaar in de ring, en in beide gevallen moest de Badr opgeven met een blessure, waardoor Rico er met de overwinning vandoor ging ging. Onlangs postte Badr het bericht op Instagram dat duidelijk aan Rico gericht leek te zijn: ‘Don’t ever get too comfortable. Always be ready.’ Hij krijgt nu dus zijn zin.

Kijk hier het laatste gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari hier:

Bron & beeld: RTL Boulevard, Shownieuws