Skip to main content

Rico Verhoeven heeft voor flink wat kritiek gezorgd met een foto. Op de foto heeft hij namelijk Balenciaga aan en hij is lachend te zien. De reputatie van dit merk staat al een geruime tijd onder vuur nadat ze in 2022 een pikante campagne deden met minderjarigen.

Rico krijgt veel kritiek vanwege Balenciaga

Het was dus een beetje te verwachten, Rico krijgt heel veel kritiek op de foto’s die hij heeft geplaatst op Instagram. Hij schrijft bij de foto: “Soms is het leven een waas 😶‍🌫️”. Er wordt volop kritisch gereageerd onder de foto.

Reacties als deze zijn te lezen: “Steek dat shirt, maar gelijk in de brand dat vieze merk bah” “Je weet waar dat shirt voor staat he?!” “Heb jij geen kinderen??? Een serieuze vraag die je aan jezelf moet stellen, waar ben ik mee bezig en je weet donders goed waar het over gaat. Gadverdamme!!!” en iemand anders schrijft: “Alle respect voor jou Rico, maar besef je wel wie en wat Balenciaga is!! Zou dat merk niet meer gaan dragen! Voor de rest ben je een champ🔥”.

Er zijn ook mensen die het indirect voor Rico opnemen of denken dat hij niet wakker ligt van de kritiek: “Mensen gaan echt wild op het feit dat deze man Balenciaga draagt, hij is er waarschijnlijk geen eens mee bezig” “RICO🍀🫶🙌” “❤️❤️ Als Marokkaantje hou k van je” en iemand anders vindt Rico een knuffelbeer: “Stiekem ben je gewoon een grote knuffelbeer hoor 😂”. Rico heeft nog niet gereageerd op alle ophef. Tot op heden staat de foto nog online.

Jake Paul klaar met Balenciaga

Onlangs was Jake Paul ook al kritisch op het merk. In een video is te zien is hoe Jake in zijn privéjet een dure Balenciaga trui van een vriend kapot scheurt in het bijzijn van zijn entourage en dus ook Jutta Leerdam. Hij laat hiermee zijn afkeer van het merk zien. Jake legt zijn actie uit: hij is geen supporter van het merk sinds de omstreden advertentie campagne van Balenciaga, met daarin kinderen die poseren met 18+ artikelen in 2022. Hij schreeuwt: ‘Trek je shirt uit, doe het voor de camera, doe je verdomde shirt uit, doe het uit, broer. We steunen Balenciaga niet, het ziet er goed uit, laat het logo staan, we gaan dit weggooien’

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram