Rico Verhoeven en Jacky maken échte reden breuk bekend! Reageren op geruchten!

Rico Verhoeven en Jacky maken échte reden breuk bekend! Reageren op geruchten!

Rico Verhoeven is klaar met alle geruchten die rondgaan over zijn relatie breuk met Jacky Douchenne. Hij heeft samen met Jacky een statement naar buiten gebracht waarin ze hun hele verhaal vertellen.

Rico en Jacky benadrukken dat ze uit elkaar gegroeid zijn, en dat ze vriendschappelijk kozen separaat verder te gaan. Ze reageren ook op de geruchten die rondgingen: ‘Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij. De enige bron met accurate informatie zijn wij zelf.’

Een van de geruchten was dat Rico valentijn bloemen naar Yolanthe gestuurd zou hebben. Jacky stuurde namelijk een cryptische reactie onder een post van Yolanthe Cabau. Yolanthe zette bloemen bij het graf van haar verder. ‘Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 dollar? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!’ Deze reactie maakte veel los en Jacky heeft inmiddels haar excuses gemaakt.

Lees het hele statement hieronder:

OFFICIËLE STATEMENT Rico Verhoeven en Jacky Duchenne: Begin deze week hebben wij het voor ons verdrietige bericht gedeeld dat we niet verder gaan als koppel. De reden daarvoor is dat we jammergenoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie.

Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij. De enige bron met accurate informatie zijn wij zelf. We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen.

Wij zijn ons nog terdege bewust van het feit dat we publieke personen zijn, maar willen dat onze kinderen hier niet ongevraagd de dupe van worden.