Rico Verhoeven en vriendin Jacky uit elkaar! Rico Reageert!

Rico Verhoeven en vriendin Jacky uit elkaar! Rico reageert en legt uit!

Rico Verhoeven en vriendin Jacky Duchenne zijn na 13 jaar uit elkaar gegaan. Zo bevestigt Rico zelf. Ze zijn de afgelopen tijd uit elkaar gegroeid.

Rico in zijn statement: “Ik ben heel verdrietig om te zeggen dat mijn vriendin Jacky en ik besloten om na 13 jaar als echtpaar uit elkaar te gaan. Ik ben nog steeds verliefd op onze herinneringen en de mooie momenten die we samen hebben gedeeld.

Helaas zijn we in de loop der jaren uit elkaar gegroeid. Hoewel ik heel goed begrijp dat ik een publiek figuur ben, hebben onze drie prachtige kinderen niet gekozen voor een openbaar leven. Daarom willen we dit privé houden om ons gezin de beste gelegenheid te bieden zich aan te passen.”

Rico zei in de Telegraaf dat hij niet aan een scheiding wilde denken: “Mijn ouders waren toen ik klein was namelijk al niet meer bij elkaar”

Hieronder Rico Verhoeven’s reactie en meer info: