Rico vs Hesdy staredown! “Je moet niet tof doen! Zeker niet tegen mij!”

Zaterdag staat Rico Verhoeven weer in de ring! Tegenover een man die hem niet zo mag: Hesdy Gerges. Rico vs Hesdy deel 3 dus! De staredown is achter de rug en het werd een kalme, maar ook verhitte ontmoeting.

Rico vs Hesdy

Het bleef redelijk rustig vergeleken met hun vorige ontmoeting eind 2019. Toen provoceerde Gerges en haalde uit naar Rico, die daarna ontplofte en fel reageerde. Toch is er ook nu wat trash talk waaruit blijkt dat deze mannen elkaar niet mogen.

Hesdy zegt dat hij maar weinig tijd had om zich voor te bereiden “Het was een beetje kort dag, maar ik ben altijd al redelijk fit. Mentaal ben ik supersterk en ik heb een echt vechtershart. Ik ben echt van plan oorlog te gaan voeren.”

“Ik kom altijd om sensatie te brengen en alles te geven, ik wil niks achterlaten in de ring. Al moet ik daar doodgaan, dan ga ik daar dood, dat is ook wat mij kenmerkt.”

Staredown

Rico over de staredown: “Ik laat mij nu niet meeslepen door emoties. Ik zit er nu gefocust in, dat is het allerbelangrijkste.”

Over waarom hij Hesdy een Pannenkoek noemde: “Je moet niet zo tof doen, zeker niet tegen mij. Dat gaan we morgen even laten zien.”

Bekijk de staredown en reacties hieronder:

Bron: Telegraaf, NOS Sport, Youtube, Twitter