Skip to main content

Een aantal jaar geleden hadden Rihanna en Drake een stormachtige relatie, waarbij de twee zelfs samen gespot werden in Amsterdam. De twee grootste supersterren van de wereld waren zo verliefd dat ze besloten een gezamenlijke tattoo te nemen. Ze hadden beiden een tattoo van een haai, Rihanna op haar enkel en Drake op zijn arm. Het ziet er echter naar uit dat Riri haar haai heeft laten bedekken met een nieuwe tattoo!

Rihanna bedekt tattoo

De romance tussen Riri en Drake is al een tijdje voorbij. Momenteel is Rihanna aan het daten met rapper A$AP Rocky. Het ziet ernaar uit dat de zangeres/zakenvrouw de relatie met Drake ook fysiek achter zich wilde zetten, waar ook de tattoo bij hoort. Gezien de grootte en de positie van de tattoo, had Rihanna twee opties: verwijderen of bedekken. Ze heeft voor het tweede gekozen. Waar eerst de haai te zien was, siert een kroontje nu de enkel van Rihanna.

Bekijk hieronder hoe de tattoo er eerst uitzag en de nieuwe tattoo!

https://twitter.com/PopFactions/status/1408045331024068608?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1408045331024068608%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.xxlmag.com%2Frihanna-drake-matching-tattoo-cover-up%2F

De matchende tattoo van Rihanna en Drake is dan ook niet langer zichtbaar. Fans hadden hier allemaal hun eigen reactie over. Bekijk hieronder enkele reacties.

Rihanna lijkt erg gelukkig te zijn met haar nieuwe relatie.

Bekijk hieronder een video van de zangeres en A$AP Rocky!

Bron: Twitter Beeld: Instagram

Leave a Reply