Rivaliserende drill-rapgroepen lijken betrokken bij dodelijke steekpartij De Pier (Heftige beelden)

Een groot aantal strandgangers, waaronder kinderen, zagen gisteren met eigen ogen een steekpartij op de Pier in Scheveningen. Het 19-jarige slachtoffer overleed aan zijn verwondingen en omgekomen zijn door een geëscaleerde ruzie tussen twee ‘drill-rapgroepen’: 73 De Pijp en Blacka 24.

Het slachtoffer, een rapper met de bijnaam ‘Chuchu’, zou lid geweest zijn van Blacka 24 en doodgestoken zijn door een lid van de van de Amsterdamse drill-rapgroep.Hij werd gisteravond rond 18.30 neergestoken aan het begin van De Pier. Vervolgens overleed hij onderaan de trap aan zijn verwondingen, voor het oog van verschillende strandgangers.

Mensen enorm geschokt

Veel mensen zijn enorm geschokt. ‘Mensen begonnen te rennen en te gillen’, vertelt iemand aan RTL Nieuws. ‘Het lijken wel Amerikaanse toestanden.’ Een medewerkster van een strandtent verteld: ‘Veel mensen zagen het en begonnen te rennen over De Pier. Er werd geschreeuwd en gegild. Consternatie alom’. Ze vervolgd: ‘Veel mensen die het hebben zien gebeuren, kwamen bij ons op het terras zitten. Ze waren er vol van en moesten echt even bijkomen.’

Getrokken pistool

Op social media duiken er steeds meer nieuwe (heftige) beelden op van de steekpartij. Zo gaat er een screenshot rond van Geert Wilders: te zien is een man met een getrokken pistool die ook ter plekke was. Zijn identiteit is nog onbekend.

Bekijk de schokkende beelden hieronder:

Bron: Twitter, RTL Nieuws, YouTube