Ronnie Flex bedreigd na herhalen Akwasi uitspraken “Als ik jou zie”

Ronnie Flex ligt onder vuur na de controversiële uitspraken van Akwasi op de Dam in Amsterdam. Ronnie herhaalde ze namelijk op Twitter en krijgt het nu flink te horen.

Ronnie Flex bedreigd na herhalen Akwasi

Hoewel hij natuurlijk ook veel steun krijgt, is er veel haat en kritiek. Veel mensen zijn het niet met hem eens en vinden de dreigende uitspraken over Zwarte Pieten slaan te ver gaan. Mensen tweeten zelfs dat hij een tik zal krijgen.

Voorbeeldfunctie

Ronnie krijgt vooral kritiek omdat hij vader is en daarmee een voorbeeldfunctie heeft richting zijn dochtertje Nori. Ronnie meent dat hij dit juist voor haar doet. Hij meldt o.a. ,,Voor een toekomst waarin zij al die rare dingen niet hoeft mee te maken. Stap ‘s in een ander z’n schoenen, geef eens een keer om een ander kind ook.”

Ondertussen is het best ver aan het gaan en lopen de emoties op. Ronnie krijgt dreigende tweets, en reageert daarop. Op een van de uithalen meent iemand dat hij dankzij Nederland zo succesvol kan zijn. Ronnie zegt: “Dankzij dit land dankzij mijn talent bedoel je.. ik ga jullie ook niet meer laten doen alsof ik een hoopje autotune ben.. jou favoriete artiest houd er van om met mij te werken ze houden van mijn skill b.. waar ik ook geboren zou zijn zou ik het maken gappie.. dat heb je in je”

Bekijk de tweets en reacties hieronder :

Akwasi

Akwasi zei eerder dat zodra hij in november een zwarte Piet ziet, hij die ‘in zijn gezicht zal trappen’. Dat zorgde ervoor dat er aangiften gedaan zijn tegen hem:

Bron: AD, RTL, Twitter, Youtube