Rose Bertram en Drake samen op vakantie?! Familie Mbappé reageert!

Rose Bertram

De geruchtenmolen rondom Rose Bertram blijft maar draaien. Momenteel bevindt zij zich op het eiland St.Barth, waaronder ook meerdere sterren zoals Drake die daar nu vakantie aan het vieren zijn.

Op vakantie

Het model zou het eiland St.Barths onveilig maken met haar vriendinnen. Volgens geruchten zouden zij als escorts werken en veel in contact zijn met voetballers en rappers. Een van hen had eerder al verhouding met Memphis Depay en nu lijkt ze op het eiland te zijn met Drake. Rose is mee om te genieten en gezien te worden.

Familie reageert

Het kanaal laat weten dat de familie van Mbappé inmiddels op de hoogte is van Rose en haar spelletjes. Zij hadden eerder vermoedens dat zij geen goede bedoeling heeft met de voetballer. “De familie is niet boos op ons als nieuwsbrengers maar wel op de manipulatieve trucjes van Rose Bertram. Van sommige familieleden mag eigenlijk alles over haar uitkomen in de media”, aldus het kanaal.

Ondertussen is het model in paniek geraakt toen ze de berichtgevingen onder ogen kwam te zien. Ze is samen met vriendinnen aan het uitzoeken, wie de mol is. Wat duidelijk is dat Mbappé inmiddels op de hoogte is van de verhalen. Nu de vraag of hij het nog wel ziet zitten met haar.

Geruchten

Juicechannel bracht schokkende geruchten over het model naar buiten. Ze zou haar ex Gregory van der Wiel met enorme financiële schade hebben achtergelaten na een mislukte miljoenen investering. Dit zou bij hem voor heel veel stress hebben gezorgd. Kort daarna leerde zij Mbappé kennen en verliet ze hem om te gaan daten met de 23-jarige voetballer.

Bekijk het verhaal hier:

Rose
Rose Bertram
Mbappé

Bron: @juicechannel