Skip to main content

Er werd afgelopen maandag flink geknokt in een Jumbo in Eindhoven. Toen een klant een andere klant aansprak omdat hij geen mondkapje droeg, ontplofte de boel. Een omstander heeft de ruzie gefilmd, waarna de video al snel viral ging.

In het onderstaande filmpje is duidelijk te zien hoe de twee klanten met elkaar op de vuist gaan. Omdat de politie snel ingreep, liep de ruzie niet volledig uit de hand. Dat vertelt de assistent supermarktmanager aan Omroep Brabant.

Agressief om mondkapjesplicht

Volgens de manager ging het zo mis omdat de mondkapjesweigeraar enorm agressief werd toen een andere klant hem wees op de mondkapjesplicht. ‘Hij wilde niet zeggen waarom hij geen mondkapje droeg maar begon gelijk te schelden en zich agressief te gedragen’, aldus de manager.

Dagvaarding

‘De klant zonder mondkapje is meegenomen naar het bureau’, vertelt een politiewoordvoerder. ‘Na verhoor is hij vrijgelaten met een dagvaarding op zak.’ Volgens de politie zou de knokpartij niet gaan tussen twee klanten, maar tussen een klant en een beveiliger. Ook zou de beveiliger een verwonding hebben opgelopen aan zijn arm.

Bekijk beelden van de knokpartij hieronder:

Bron: OmroepBrabant, Dumpert

Lees ook:

Leave a Reply