Skip to main content

Als we bronnen mogen geloven zou er spanning zijn in het Ibiza-paradijsje van goede vriendinnen Estelle Cruijff en Jaimie Vaes. De twee besties spenderen zowel in Amsterdam als op Ibiza veel tijd met elkaar. Nu blijkt echter dat de twee stilletjes ruzie zouden hebben gehad en al een tijdje hun wegen hebben gescheiden. Dit zou de reden achter de ruzie zijn…

Reden ruzie

Het gerucht gaat dat Estelle en Jaimie ruzie hebben gehad, vanwege een meningsverchil over hun levensstijlen. Zo zou Estelle, net als Koen Kardashian, de wens hebben om haar levensstijl te veranderen. Al die feestjes doen het ‘m blijkbaar niet meer voor de blondine. Nu wil ze natuurlijk graag dat haar vrienden met haar meegroeien en ook hun levensstijl veranderen. Daar bleek Jaimie echter niet zo’n zin in te hebben.

Estelle Cruijff en Jaimie Vaes

Juicechannel beschrijft dat Estelle het ‘niet meer aan kon zien’ dat Jaimie haar zoontje Lío bij de nanny dropte om zelf te gaan feesten. Estelle zou haar mening hierover gedeeld hebben met Jaimie, wat bij haar in het verkeerde keelgat schoot. Na een woordenwisseling zouden de vriendinnen stilletjes hun wegen gescheiden hebben.

Bekijk de beelden

Bekijk hieronder een screenshot van de vermeende ruzie tussen Estelle Cruijff en Jaimie Vaes, en een foto van de twee op Ibiza.

Meer over Estelle Cruijff:

Bron, beeld: Instagram

Leave a Reply