Samantha (Barbie) spreekt! “Ik werd gedwongen tot sekswerk!”

Samantha de Jong

Van Samantha de Jong aka Barbie is er nu al maanden niets meer vernomen. Ze heeft onthuld waarom en doorbreekt de stilte.

Samantha (Barbie) spreekt

Samantha zou in een Haags bordeel werken, ze vertelt aan Story dat ze bij een bordeel werkte, maar meent niet vrijwillig ,,Ik ben gedwongen ,,Daarom moet ik mijn mond houden. Maar het is de politie geweest die mij twee maanden geleden heeft ‘bevrijd’. Daar was ik heel blij mee. Het was voor mij de ommekeer in mijn leven.”

“Gedwongen tot sekswerk”

Samantha heeft zich vrijwillig laten opnemen in een kliniek laten opnemen ,,De reden daarvoor was omdat ik niet meer het leven wilde leiden dat ik geleid heb. Ik kon er niet meer tegen, ik zag gedwongen in de prostitutie. Dat was zo erg…”

,,Als ik verder was gegaan met dat leventje, was ik er niet meer geweest. Ik kan niet op de details ingaan, want het is een periode waar ik met de buitenwereld nog niet over wil praten. Dat doe ik wel met de hulpverleners hier. Ik zit hier nu twee maanden en ik blijf nog vier maanden.”

,,Ik wil nóóit meer drugs gebruiken! En ook de mensen die mij naar de afgrond hebben gebracht wil ik nooit meer zien. Ik ben zo vernederd geweest, dat ik dacht: ik ben niets meer waard. Ik was mezelf zo kwijt. Ik was echt verloren.”

Via Story DenD Kijk