Skip to main content

Samantha “Barbie” de Jong, is in een opname te horen als ze zegt tegen een man dat ze van hem houdt. Het opvallende is alleen dat volgens de juice kanalen ze het niet heeft tegen haar vriend Robbie. Samantha deelde gister nog een foto van haar vriend, dus het lijkt erop dat het stel nog samen is.

Samantha “Barbie” de Jong

Realityster Barbie, ofwel Samantha de Jong, lijkt op haar Instagram meer dan gelukkig met vriend Robbie. Eerder was vriend Robbie al in het nieuws, omdat hij in aanraking kwam met justitie. Barbie zelf is ook niet altijd met iedereen vrienden.

Michella Kox

Reality-tv-collega Michella Kox en zij hebben al een lange tijd een publiekelijke vete. Dit keer zag Michella schoon kans om een opname van Barbie en een onbekende man te delen op haar Instagram story. In de opname, waarvan Michella de bron niet vertelt, is Barbie duidelijk te herkennen. Je hoort afwisselend dus Samantha en een man. Ze zeggen aan het eind van de opname onder andere dat ze van elkaar houden. De stem van de man is echter niet die van Robbie, aldus Michella Kox en Reality FBI.

Niet vriend Robbie?

Wat dit verder te betekenen heeft, weten de kanalen niet precies. Vooralsnog lijken Samantha “Barbie” de Jong en vriend Robbie nog bij elkaar en gelukkig. Dat hopen we althans, aangezien ze laatst nog meerdere tatoeages samen met hem liet zetten.

Bekijk hier de opname en andere beelden:

Bron: Youtube IG

Leave a Reply