Samantha spoorloos verdwenen na voogdij verliezen van Djemino

Het zit niet mee met Samantha ‘Barbie’, ze gaat door een scheiding, is haar drie kinderen kwijt en nu blijkt de realityster spoorloos verdwenen te zijn.

Al heel haar leven lijkt Barbie ongeluk te hebben. Wat de mooiste tijd in haar leven zou moeten zijn veranderde in een hel. Ze verloor haar verloofde, de voogdij van haar drie kinderen en heeft nu ook nog eens ruzie met haar moeder. Al deze gebeurtenissen te samen zorgden voor een gigantische drama en veel onrust: Samantha is verdwenen.

Samantha is spoorloos verdwenen

Een insider laat weten dat Barbie ook de naam van haar nieuwste aanwinst heeft laten veranderen. Het kind dat ze normaal met ex Gerrit zou opvoeden heet niet meer DJemino, maar Angelo. Volgens die persoon was de naamwijziging naar wens van Gerrit. Hij zou een overleden kleinkind hebben die Djemino heet. Samantha verloor ook voogdij van Angelo en de baby zit nu veilig bij een pleeggezin. De realityster mag hem enkel onder begeleiding bezoeken. Maar dat gaat moeilijk want sinds deze week is Samantha spoorloos verdwenen en heeft niemand van haar omgeving wat van haar gehoord.”Dat is zo uit de hand gelopen dat vrijwel niemand van haar familie nog contact heeft met Samantha. Niemand weet waar ze is.” laat een kennis weten.

Bron en afbeelding: Ditjes en datjes , AD