Sarah van Soelen ontkent geruchten ‘gezelschapsdame’ in Dubai! Haalt uit!

Sarah van soelen

Er gingen geruchten rond dat Sarah van Soelen plannen had om te vertrekken naar Dubai. Ze zou gaan werken als ‘gezelschapsdame’ werken. Ze ontkent de verhalen en haalt keihard uit naar juicekanaal Realityfbi.

Gezelschapsdame

Volgens het juicekanaal Realityfbi zou Sarah van Soelen samen met vriendinnen een nieuwe weg in slaan, namelijk als gezelschapsdame. Dit is soortgelijk aan een escort, maar dan een luxere versie. Ze ontkent de geruchten en er zou niks van waar zijn.

Haalt uit

De influencer is dan ook niet blij met de verhalen en schuift haar mening niet onder stoelen of banken. Ze noemt het verhaal ook uit haar duim gezogen. “Wat een drol van een hond, die jullie ‘spionnen’ noemen. Trap ik allang niet meer in”, schrijft ze bij het bericht.

Sarah noemt het leugens. “Ik en zelfs mijn vriendinnen ‘ingevlogen gezelschapsdame’ kan echt niet”, voegt ze eraan toe. Een man die achter de roddel zit, zou haar een mail hebben gestuurd tijdens haar werktijden. Hierdoor heeft ze niet erop kunnen reageren. Vervolgens wordt dit verhaal als de waarheid gezien. Ze bevestigt wel dat ze naar Dubai gaat en geeft duidelijkheid.

Op vakantie

Sarah gaat samen met haar moeder en familieleden op vakantie naar Dubai. “Ik kan je vertellen dat mijn moeder, mij niet laat invliegen om gezelschapsdame uit te hangen. Stelletje misselijke mensen”, laat van Soelen weten.

Bekijk het volledige verhaal hier:

Bron: Realityfbi