Goed nieuws voor de paar mensen die nog altijd geen genoeg kunnen krijgen van de avonturen van Pommeline en Fabrizio. Het Temptation Island-koppel gaat namelijk hun avonturen in de slaapkamer opnemen voor een nieuw tv-programma!

Voor het nieuwe programma ‘Sex Tape’, voor de Belgische zender VIJF, filmen Pommeline en Fabrizio, samen met 11 andere onbekende koppels, een week lang de intiemste kanten van hun relatie. Tot in de slaapkamer toe dus. Een ding verklappen ze alvast: “Vier keer seks per dag, daar hebben we geen tijd meer voor.”

Met hun deelname willen ze juist laten zien dan vier keer per dag seks niét de norm is”. Het stel heeft een trouwe schare volgers op social media en vinden dat ze een voorbeeldfunctie hebben. “Toen we net samen waren, hadden we vlot vier keer seks op een dag. Dat liep al eens op tot zes keer. Wanneer we dat deden? Door niet of amper te slapen. Nu is dat minder. Niet omdat we er geen behoefte meer aan hebben, maar het ontbreekt ons aan tijd. We hebben veel nevenactiviteiten, zoals actes de présence. En als je gaat samenwonen en urenlang Ikea-kasten ineen zit te vijzen, kom je er ook niet meer toe. Dan gaat de vermoeidheid spelen. Maar dat is net voor veel koppels herkenbaar.”

Openlijke beelden van het koppel dat seks heeft, hoeven we in ieder geval niet te verwachten: “Je ziet ons ruzie maken, en het daarna weer bijleggen. Je ziet ons ook tijdens dagdagelijkse bezigheden. Maar als het op seks aankomt, was er toch wat schroom. Toen ik met Pommeline in bed dook, ben ik na tien minuten de camera gaan uitzetten. Het idee te worden gefilmd werd op dat moment een domper. En we wilden het sowieso niet té expliciet maken. Je zal me niet met de lakens opzij op z’n hondjes bezig zien. In dat opzicht konden de andere koppels uit het programma verder gaan. Zij worden niet met een vergrootglas gevolgd door de rest van Vlaanderen.”