Selma Omari blokkeert Ali B en Boef “Voor altijd!”

Selma Omari was onlangs te gast in de podcast van Janice Blok. In ‘Fucked Up Social Life’ hebben Selma en Janice het over Selma’s carrière als influencer en zangeres, haar liefdesleven en de vele haatcomments die Selma nog steeds dagelijks krijgt. Daarnaast bespreken ze ook haar social mediagedrag. Hierbij deelt Selma dat ze Ali B ‘op de block’ heeft staan.

Selma Omari en Ali B

Met ‘op de block’ staan, doelen de dames op mensen die Selma geblokkeerd heeft. Sinds Ali B een filmpje plaatste op Instagram waarin Selma Omari belachelijk gemaakt werd, heeft ze geen goed woord voor hem over. Dat is dan ook de reden dat Selma hem geblokkeerd heeft. Naast Ali B deelt ze ook haar ex, rapper Boef, geblokkeerd te hebben.

Op de block

Als we Selma Omari mogen geloven, blijven Boef en Ali B voor altijd geblokkeerd in haar telefoon. Ze hoeft dan ook niet lang na te denken over de vraag wie zij geblokkeerd heeft. ‘Ik heb Ali B op de block staan sinds die opmerking over die aardbei. M’n ex staat op de block. Die gaan er ook nooit meer af’, zegt ze. ‘Die mogen lekker op de block blijven.’

Bekijk hier de video

Selma over Ali:

Bron, beeld: Fucked Up Social Life