Skip to main content

Selma Omari siert op de nieuwe cover van Complex Nederland. In een nieuw interview is Selma heel openhartig over haar privéleven. Van moeder worden tot aan haar breuk met rapper Boef.

Ex-manager 10.000 verschuldigd

In een nieuwe videoclip ‘Real Life’ die Selma had gedropt was er een duidelijke boodschap dat zij en haar ex-manager zijn gebroken en dat zij haar 10.000 verschuldigd was. ‘’Natuurlijk heb ik die 10.000 euro van mijn ex-manager ontvangen. Het was een sukkelin die dacht dat ze kans maakte, but we dogwalked her in court. She tried it’’.

Selma Omari is klaar om moeder te worden

Ook geeft Selma aan klaar te zijn voor het moederschap. ’Ik ben er klaar voor om mama te worden. Zowel financieel als emotioneel heb ik de nodige ontwikkelingen gemaakt, waardoor ik nu met zekerheid kan zeggen dat ik er klaar voor ben. Dat is echt één van mijn toekomstige doelen. Maar ik wil natuurlijk wel eerst trouwen.’’

Breuk met Boef

Haar relatie met Boef was in de spotlight maar ook haar break-up waar zij onder heeft geleden. ‘’Na de breuk voelde ik me heel slecht en werd ik echt bijna depressief. Daarom ben ik gaan sporten, om me beter te voelen. Als je sport maak je endorfine vrij en zo ben ik eigenlijk in die gymlife terechtgekomen.’’

Reacties lichaam

Zo nu en dan is Selma vaak te vinden in de sportschool en deelt zij dit op Instagram met haar volgers. ‘’Ik ben gaan sporten omdat ik me er beter door wilde voelen, maar nu denk ik natuurlijk ook: ‘ik wil wat meer abs, ik wil een perky ass, alles wat strakker maken.’’Ook heeft ze een boodschap voor mannen die negatieve reacties op het lichaam van vrouwen.

‘’Shut the f*ck up alsjeblieft. Het is niet jouw plek om daarover te spreken. Kijk naar je eigen lichaam. Het is zo f*cked up dat mannen het ideaalbeeld voor vrouwen bepalen. 

Het volledige interview kan je lezen via ComplexNL.

Bekijk de beelden hieronder

Selma Omari eerlijk over breuk Boef, 10.000 euro ophef en meer!

Bron – Complex NL Beeld: Jonathan Hoost, Raoul Conrad

Leave a Reply