Selma Omari, Tim Hofman en Vonneke Bonneke confronteren Diana Gabriels! (Volledige Video)

Hier is de volledige video van de confrontatie van Diana Gabriels door Tim Hofman in BOOS. Dit keer dus met BN’ers! O.a. Selma Omari en Vonneke Bonneke zijn boos.

Selma Omari en Vonneke Bonneke

BOOS meldt: “Heel veel mensen zijn boos. Waaronder Sonja Silva, Vonneke Bonneke en Selma Omari. Op Diana Gabriels en haar praktijk. Na onze eerste aflevering waarin ze verkeerd medisch advies had gegeven aan Sheraino, stroomde onze mailbox vol met klachten.

Dit zijn klachten van meestal ex-patiënten, uiteenlopend van klachten over mensen die zich verminkt voelen na een operatie, slecht medisch advies hebben gekregen of zich geïntimideerd voelden door Diana zelf. Dan hebben we ook nog een aantal influencers waarbij Diana zich niet aan de afspraak hield en foto’s gebruikte waar geen toestemming voor was gegeven, misinformatie gaf en waarin ze dreigde een filmpje te plaatsen van iemand die halfnaakt op een operatietafel lag.

En dan staan er ook nog een aantal logo’s op de site van Diana waarvan wij ons afvragen, mogen die wel op de site staan?

Bekijk de confrontatie hieronder:

Bron: Youtube