Selma Omari haalt uit naar FVD leider Thierry Baudet! Wordt geblockt (Video)

Naast muzikant en stijlicoon is Selma Omari natuurlijk ook een influencer. Iemand die invloed uitoefent op een grote groep mensen. Daar lijkt Selma zich erg bewust van te zijn want vandaag sprak ze haar volgers aan over het belang van stemmen. Over twee weken is het namelijk zo ver en moeten we allemaal naar de stembussen. Volgens Selma is het vooral heel belangrijk om te stemmen, op wie maakt haar niet zoveel uit. Als het maar niet op een racist is, zoals van Forum voor Vrijheid of de PVV.

Selma Omari haalt uit naar Thierry Baudet

In een serie videos die Selma Omari vandaag plaatste, gaat ze in op het belang van stemmen. Zo zegt ze tegen haar volgers: ‘Als er iets niet gaat zoals jij wil, kan je door te stemmen daar je ongenoegen over uiten’. Daarnaast vertelt Selma Omari ook waar haar stem heen gaat: ‘Dit is geen linkse campagne ofzo, ik stem altijd een beetje midden. De afgelopen drie jaar heb ik op D66 gestemd’. In een tekst die ze daarna op Instagram plaatst, laat Selma Omari weten dat ze dit jaar op Sigrid Kaag zal stemmen. Ze gaat ook in op de kritiek die Saag over zich heen heeft gekregen in de media. Gezien al het kritiek dat Omari dagelijks over zich heen krijgt in de media, ziet ze gelijkenissen tussen zichzelf en Kaag. Bekijk de post hieronder.

selma omari

Onthult wat zij stemt

Selma Omari stelt dat het haar niet uitmaakt waar haar volgers op stemmen, zolang het maar geen racisten zoals Geert Wilders of Thierry Baudet zijn. De FvD stijgt in populariteit, vooral vanwege hun kritiek op de corona maatregelen. Ook daarover had de zakenvrouw wat te zeggen. ‘Ga niet op een racist stemmen omdat je het met hem eens bent over corona. Ga ook niet te diep in die complottheorieën. Wees je bewust van wat je stemt‘.

Blijkbaar heeft Baudet Selma geblokt en nu heeft ze een uithaal voor hem op TikTok.

Bekijk de video’s waarin Selma Omari uithaalt naar Baudet en het over stemmen heeft:

@selmaomarii

We can NOT be friends. Bye 😗✌🏼 #foryou #fyp

♬ drama effect background – Not Me

Bron en beeld: Selma Omari Instagram