Skip to main content

Sevn Alias heeft serieus werk gemaakt van zijn ambities als vechtsporter, na alle ervaringen die hij in zijn jeugd heeft opgedaan. Hij is terug in de ring als kickbokser. Bij zijn comeback wedstrijd was hij gelijk succesvol.

Sevn Alias wint bij comeback als kickbokser

Sevn kondigde zoals bekend onlangs aan dat hij stopt met rappen. Hij vertrok naar Thailand en ging daar hard aan de slag in een Muay Thai gym. Te zien was o.a. hoe hij aan het trainen was samen met Tiyani Beztati, de GLORY Lightweight Champion. Hij kondigde zijn partij aan op 3 december tijdens Fight and Dine events in Almere

Sevn laat tegenstander kruipen

Gisteren maakte Sevn dus zijn comeback in de ring. We zien hem de spannende wedstrijd winnen na o.a. een een knockdown via een rake rechtse stoot die zijn tegenstander naar de mat laat kruipen. Na zijn winst neemt hij de tijd om te vertellen hoe het ging en wat zijn plannen en ambities zijn.

De broer van Djaga Djaga, Oshadix was eveneens actief als kickbokser tijden het evenement. Hij won zijn partij en bracht een tribute aan de onlangs plotseling overleden Broertje. Ook hij reageert op zijn partij en vertelt wat zijn plannen zijn.

Bekijk hieronder beelden van de partijen en reacties:

Sevn eerder in het nieuws:

Via