Skip to main content

Shakira heeft veel te verduren gehad tijdens haar scheiding met Gerard Piqué, maar nu lijkt de Colombiaanse zangeres de liefde weer gevonden te hebben in niemand minder dan Lewis Hamilton. De twee zijn de afgelopen tijd samen gespot, waardoor de geruchten al beginnen op te borrelen.

Shakira en Lewis Hamilton

Afgelopen weekend werden Shakira en Lewis Hamilton voor het eerst samen gespot. Zo zijn er foto’s dat de twee elkaar breed lachend groeten in een restaurant. Het was toen echter niet duidelijk of ze elkaar gewoon tegenkwamen of een afspraak hadden om samen te dineren. De geruchten werden echter aangewakkerd toen het stel vervolgens nog een keer samen gespot werd.

Geen Tom, wel een cruise

Buitenlandse media lijken zeker te weten dat Shakira en Hamilton aan het daten zijn. Dit kwam nadat de Daily Mail de zangeres en de coureur samen spotte op een luxe jacht in Miami. Na haar aanwezigheid bij de F1 werd Shakira eerder ook al gekoppeld aan acteur Tom Cruise. Zo zou ze eerder met hem weg zijn gegaan naar een privéresort. Hoewel bronnen vertellen dat hij haar wel zag zitten, was de zangeres volgens een insider niet geïnteresseerd in de acteur.

Bekijk de beelden

Bekijk hieronder de foto’s die recentelijk opdoken.

shakira lewis hamilton
BSR Agency
shakira lewis hamilton
BSR Agency
BSR Agency

Meer over Shakira en Tom Cruise:

Bron: Daily Mail Beeld: BSR Agency

Leave a Reply