Shakira en Piqué na 11 jaar uit elkaar! Vreemdgaan bevestigd

Het is officieel: Shakira en Gerard Piqué gaan uit elkaar. Dit bevestigt Shakira’s management aan de Spaanse site ‘Huffpost’.

Shakira en Piqué uit elkaar

De twee woonden al een tijdje niet meer samen. De manager: “Het spijt ons te moeten bevestigen dat Sharika en Gerard uit elkaar zijn” Dit gebeurt na een gerucht dat Piqué door Shakira werd betrapt toen hij vreemdging met een jongere vrouw. De breuk lijkt deze geruchten dus te bevestigen.

Vreemdgaan

,,Shakira heeft hem betrapt met een ander en ze gaan scheiden” zo schreef El Periódico eerder. Het zou gaan om een 20-jarige blonde studente in Barcelona. De media laat verder ook weten dat Shakira al een tijdje op de hoogte zou zijn bedrog. Schijnbaar zou deze affaire de druppel zijn geweest.

Ook gaan er geruchten dat de dame ouder zou zijn en de moeder zou zijn van een jonge teamgenoot van Pique.

Shakira bracht onlangs’Te Felicito’ uit (‘Gefeliciteerd’). Daarin zingt ze: “Om jou compleet te maken heb ik mezelf in stukjes gebroken. Ze hebben me gewaarschuwd, maar ik luisterde niet. Zeg maar niet dat het je spijt. Ik weet dat je liegt.”

Geen gezamenlijke foto’s

Ook post Shakira al een tijdje geen gezamenlijke foto’s meer op social media. In mei was ze op Ibiza met haar kinderen, maar zonder Gerard Pique.

Shakira en Pique hebben twee zoons: Milan (9) en Sasha (7) en waren sinds begin 2011 een koppel. De zangeres heeft nog niet gereageerd maar ze liet volgers wel schrikken met een foto van een ambulance, het bleek te gaan om haar vader:

‘Ik krijg veel berichten van bezorgde mensen dat ik onlangs in een ambulance in Barcelona ben gezien’ ‘Ik wilde even laten weten dat deze foto’s van afgelopen weekend zijn, toen mijn vader helaas gevallen was en ik hem in een ambulance vergezelde naar het ziekenhuis.’

Beelden en meer info hieronder: