Snoop Dogg komt naar Amsterdam met Warren G, D12, Dogg Pound en meer!

Eerder werd bekend dat deze show alleen in de UK zou gaan plaatsvinden.. Maar gelukkig is zojuist bevestigd: Snoop Doggs grote mega show I Wanna Thank Me Tour komt naar Amsterdam! Ziggo Dome om precies te zijn.

Het gaat 7 april volgend jaar gebeuren. Kaarten zullen al te koop zijn vanaf 39 euro! Zo meldt de organisatie: Snoop Dogg komt naar Amsterdam met een star studded jubileum show. Op dinsdag 7 april 2020 doet de I Wanna Thank Me tour de hoofdstedelijke Ziggo Dome aan. De tour van de West Coast rap legende reist de wereld over ter ere van zijn 25-jarige carrière, die ook nog ‘ns bekroond wordt met het 17e album I Wanna Thank Me en de gelijknamige documentaire van Snoopzilla.

Tijdens deze show vieren we de ongekende invloed van de Doggfather op hiphop, reggae, pop en G-funk, met een oeuvre vol nummer één en multi platina tracks, zijn acteer carrière, een imperium als zakenman, en zijn band met een eindeloze stroom aan succesvolle collega artiesten. Snoopadelic komt namelijk niet alleen: hij deelt het podium met West Coast royalty leden Warren G, Tha Dogg Pound, Obie Trice, RJmrLA & D12. Kaartverkoop start op maandag 14 oktober om 10:00 uur!

Deuren open: 18:00 uur
Verwachte aanvangstijd 19:00 uur (houd de website in de gaten voor de definitieve aanvangstijden).

Prijzen:
* Golden Circle €89
* Staanplaatsen €69
* 1e ring, best seats €69
* 1e ring, normaal €59
* 2e ring, best seats €54
* 2e ring, normaal €49
* 2e ring, rang 2 €39
* Rolstoel/begeleider €69

Hieronder meer info en een link naar kaartverkoop:

Bekijk HIER alle info en hoe je kaarten kan kopen!