South Park komt deze maand met speciale ‘coronacrisis’ aflevering! (Video)

Als er één serie is die alles wat los en vast zit belachelijk maakt, dan is het South Park wel. Zo gaven ze eerder een hilarische draai aan Tesla, Amerikaanse politiek en artiesten als Britney Spears en Michael Jackson. In een nieuwe speciale aflevering, die deze maand verschijnt, staat de coronacrisis centraal. Klaar om je een uur lang kapot te lachen?

Cartman en zijn matties are back! Comedy Central heeft namelijk aangekondigd dat er op 30 september een speciale aflevering van één uur zal worden uitgezonden. Met als onderwerp – hoe kan het ook anders – de coronacrisis!

Speciale ‘pandemie’ aflevering

In de onderstaande trailer krijgen we alvast een voorproefje van de ‘pandemie’ aflevering. En daar zit veel herkenbaarheid in. Zo zien we dat de scholen weer open gaan, maar dat alles nu ‘corona-proof’ is, en dat het virus voortdurend voor problemen zorgt. Daarnaast probeert Randy rijk te worden met een wiethandeltje en worden we als vanouds getrakteerd op genoeg sarcastische South Park-grappen.

Een uur lang South Park

Dit is de eerste keer in 23 jaar dat South Park een aflevering van één uur uitzendt. Hoewel er epische twee- of driedelige afleveringen zijn geweest (die samen een uur duren), hebben kijkers nog nooit zo’n lange aflevering gezien. Pijnlijke lachspieren gegarandeerd dus!

Bekijk de trailer op onderstaande video:

Bron: YouTube, Ladbible

Lees ook: