screenshot 11 7 2023 17 03 14

Sevn Alias uitgedaagd de ring in te gaan tegen NL rapper (Video)

Sportjul 14 2023, 14:44
De MMA strijd tussen NL rappers Sepa en Rollàn heeft fans enthousiast gemaakt voor meer, en dat lijkt er ook te gaan komen. Rollàn won de partij en heeft daarna gelijk twee andere collega rappers uitgedaagd, waaronder Sevn Alias.

Sevn Alias uitgedaagd

Sevn Alias maakte namelijk onlangs bekend dat hij hard aan het trainen is voor vechtsport, iets wat hij in zijn jongere jaren deed en nu weer serieus opgepakt heeft. Tijdens een interview backstage bij Enfusion zei hij onlangs "Rappers durven niet tegen mij." Dat triggerde iets in Rollàn die heeft bewezen er klaar voor te zijn de uitdaging aan te nemen.

Rollàn

Rollàn vroeg na afloop van de match tegen Sepa : "Er is een rapper die zegt rappers durven niet tegen mij.. Sevn Alias, Hoe zit dat?" Sevn is dus uitgedaagd, maar er was nog een tweede uitdaging. Rollàn zal eerst tegen een andere rapper die net als hem een tegenstander zocht de ring in gaan, namelijk Ballin30. Ballin was zelfs aanwezig in de zaal om de uitdaging aan te nemen en de aankomende wedstrijd te bevestigen.

Ballin30

Ballin30 meldt bij de beelden: "Ben gister Live bij @lflmma uitgedaagd voor een kooigevecht. Mijn vorige partij was met een man die weegt tussen 130-135 kilo waarmee ik 4 rondes heb gevochten. Helaas verloor ik deze partij en wil ik professioneel vechten & groot worden op dit gebied onder goede begeleiding en mijn leven veranderen naar iets positief voor de jongere en derest die meekijkt. Ik zelf weeg 80 kilo, en heb nu eindelijk mijn eerlijke match gevonden uit mijn eigen gewichtsklasse. De enigste die mij durfde uit te dagen & het serieus neemt. Ik ben mezelf ready aan het maken voor deze grote uitdaging. May the best man win ?"

Bekijk hieronder beelden van de wedstrijd en de uitdagingen:

Via: YT, IG
"}])