Skip to main content

Jongeren met een talent in rap, dans, zang of beats maken kunnen zich nu inschrijven voor Stand Up 2014. Er zijn dit jaar voorrondes in Nijmegen (19 april, Lindenberg Aldenhof), Eindhoven (3 mei, PopEi) en Zwolle (10 mei, Hedon). Doe mee en maak kans op €150,- en een clipshoot tijdens een geheel verzorgd weekend in een villa!. Dus waar wacht je op en schrijf je nu in door te mailen naar [email protected]

Tijdens de voorronde krijg je 10 minuten zonder publiek voor de jury om je act te laten zien. De jury bestaat uit bekende artiesten uit de urban scene (o.a. Sticks, Giovanca, Hayzee en Percy Kruythoff), die je feedback geven op je act en uiteindelijk bij iedere voorronde 2 finalisten kiezen per discipline.

Alle winnaars van de voorrondes krijgen vervolgens een masterclass van Akwasi (Zwart Licht) en gaan door naar de finale in Nijmegen.

Om je goed voor te bereiden op jouw optreden voor de jury, kun je naar de open werkplaatsen komen: 29 maart (Hedon, Zwolle), 30 maart (Lindenberg Aldenhof, Nijmegen) en 6 april (PopEi, Eindhoven). Op die dag kun je tussen 14:00 en 17:00 uur komen oefenen en tips krijgen van ervaren vakdocenten, zodat je je act kunt verbeteren. Deelname aan de open werkplaatsen en aan de voorrondes is gratis.