Skip to main content

Bij de HEMA denk je natuurlijk als eerst aan goedkoop ondergoed, rookworst en keukengerei maar tegenwoordig kun je er ook terecht voor het boeken van tripjes! Zo hebben ze momenteel een spotgoedkope aanbieding voor een midweekje Disneyland Parijs en nu kun je ook voor een prikkie op 3-daagse stedentrip naar Boedapest!

De hoofdstad is zonder twijfel een van de leukste steden van Europa, waar je allemaal minstens een keer naartoe geweest moet zijn. Niet voor niks wordt het ook wel het ‘Parijs van het Noorden’ genoemd. De levendige stad met zo’n twee miljoen inwoners, bestaat uit twee delen: Boeda en Pest. Je vind er prachtige architectuur, badhuizen en een bruisend nachtleven. Dit maakt de stad perfect voor een romantisch weekendje met je vriend of vriendin, een paar dagen te feesten met vrienden of even qualitytime met je familie te hebben.

HEMA biedt de stedentrip naar Boedapest inclusief een retourvlucht, 2 nachten in een 3-sterrenhotel en 1 stuk handbagage p.p. aan voor een pakketprijs van slechts 134 euro!

Klik snel op deze link om de beschikbaarheid te checken!

stedentrip naar Boedapest hema

HEMA stunt met superscherp geprijsde Disneyland aanbieding!

Leave a Reply