Skip to main content

Juicechannel heeft al enige tijd, de vriend van zangeres Tabitha op het vizier, nadat hij pikante berichten stuurde naar meerdere vrouwen. Mauron Vlaar, zoals hij heet, zou ook zijn vreemdgegaan terwijl zij hoogzwanger was, van hun tweede kindje. Ze reageert komt nu met een statement.

Vreemdgaan

Juicechannel deelden al meerdere berichten waarin Mauron Vlaar, pikante gesprekken had met verschillende dames. Tijdens Tabitha haar eerste zwangerschap wilde hij met vrouwen afspreken in een hotel. Het lijkt erop dat hij in zijn oude gewoontes is blijven hangen. Hij zou haar namelijk ook tijdens de tweede zwangerschap hebben bedrogen, volgens het kanaal.

Een andere bron lijkt nu weer screenshots te hebben gestuurd naar het kanaal. Hierin lijkt hij openlijk te zijn over het vreemdgaan via Snapchat. Hij zou hier een hotel willen boeken voor een vluggertje. Kort nadat hij werd exposed, heeft hij zijn account verwijderd. Inmiddels hebben de pikante berichten zijn vriendin bereikt, die net is bevallen van hun tweede kindje.

Statement

“Lieve mensen, ik heb geprobeerd nergens op te reageren maar ook dat stop de berichtgeving niet. Zoals jullie weten hebben wij net een kindje gekregen en ben ik nog aan het herstellen. Ik wil een ieder met een hart vragen ons de rust te gunnen”, aldus Tabitha.

Bekijk het verhaal hier:

Bron: Juicechannel

Leave a Reply