‘Te blote’ Sylvie Meis mag Duits gala niet meer presenteren, Sylvie reageert

‘Te blote’ Sylvie Meis mag Duits gala niet meer presenteren, Sylvie reageert

Dat Sylvie Meis er met haar 41 jaar nog piekfijn uitziet is geen geheim. Ze trekt dan ook regelmatig jurkjes aan waarin haar vormen er goed uitkomen. Dit kan niet iedereen echter waarderen.

Sylvie, die voornamelijk aan haar carrière in Duitsland werkt, was afgelopen jaar presentatrice van het Semper Opern ball in Dresden, maar de directeur van het gala hoeft haar niet meer terug te zien. De reden? De té laag uitgesneden jurk waarin de Nederlandse schone vorig jaar aanhad tijdens het evenement.

Hans-Joachim Frey, de directeur van Semper Opern ball, vertelt aan BILD waarom Sylvie niet meer welkom is als presentatrice. “We waren eigenlijk heel tevreden met Sylvie Meis als presentator, maar ze droeg dit jaar jurken die zo laag uitgesneden waren dat het te bloot was voor onze conservatieve klantenkring. Er was veel kritiek.”

Sylvie heeft zelf inmiddels gereageerd op haar ontslag: “Mijn uitsnede was misschien wat diep, maar ik heb daar nooit klachten over gekregen. Het is me niet verteld dat er kritiek op was.”

Deze jurk is de reden van het ontslag van Sylvie Meis:
Sylvie Meis