Tekashi 6ix9ine neemt 1 miljoen cash mee naar restaurant! ‘Niemand doet de sh*t die ik doe!’ (Video)

Je zou denken dat Tekashi het even rustig aandoet nadat hij werd aangevallen in Harlem, maar niks is minder waar. In een nieuwe Instagram video zien we dat de rapper gezellig uit eten gaat met een onbekende vrouw. Niet alleen verschijnt Tekashi dus gewoon in het openbaar, hij heeft ook nog één miljoen in cash bij zich.

In de video, die de rapper postte op zijn Instagram, richt hij zich op ‘nep’ gangsters die hem na willen doen. Tekashi showt zijn juwelen en horloges en claimt dat zijn bling zo’n 3 miljoen dollar kost. Ook gooit hij een stapel biljetten op tafel, met een waarde van 200,000 dollar, waarna hij een tas naast zich opent waarin 1 miljoen dollar in cash zit. Althans, dat beweert de rapper.

20.000 dollar op de tafel

Denk je dat Tekashi bij een restaurant met 5 Michelinsterren zit, dan heb je het mis. De rapper wil vooral duidelijk maken dat ‘niemand de sh*t kan doen die hij doet’. ‘Niemand kan de sh*t doen die ik doe. Alleen ik doe die sh*t! Ik doe het de hele dag, elke dag. Ik doe het gewoon!‘, claimt Tekashi in de video. ‘Je ziet me, je ziet het leven. Jullie kunnen deze sh*t niet doen. Kijk, 200,000 dollar op de f*cking tafel!’

Bekijk de video hieronder:

Bron: YouTube

Lees ook: