Skip to main content

Temptation Arda bedroog in Temptation Island 2020 zijn vriendin Elke en ging vreemd met Eline. Nu bevestigt hij met een andere verleidster samen te zijn, nadat die laatste aangaf hem niet meer dan vakantieliefde te zien. En het is heel serieus.

Temptation Arda woont nu samen met deze verleidster

Arda bevestigt in de allerlaatste aflevering van dit seizoen namelijk dat hij met verleidster Amber samen is. De twee hebben officieel onthuld een relatie te hebben, en deze is heel serieus. Ze wonen namelijk al samen.

Arda zegt erover: “Ik heb een nieuwe persoon ontmoet. Niet echt nieuw-nieuw; het is iemand die ik al kende. Amber heeft me toch wel goed geholpen met alles te verwerken en alles op een rijtje te zetten. Dan merk je pas wat voor een topvrouw het is en dan gaat het heel snel”

Trouw- en kinderplannen

De relatie is zo serieus dat het koppel nu al nadenkt over trouw- en kinderplannen. Arda benadrukt dat hij nu gelukkiger is: “Ik zie dat ik bepaalde dingen die ik hiervoor miste, terug zie bij haar. En dat waren ook de dingen die me wat tegenhielden in mijn vorige relatie. Alles wat ik heb met Amber, ligt meerdere lagen boven wat ik had met Elke.”

Bekijk hieronder Arda en Amber die vragen beantwoorden:

https://youtu.be/W0HzZ05n9Yg

Bron: RTL Boulevard, Youtube

Leave a Reply